Tidningar & Nyheter 

 

Taste Magazine Scandinavia

Vi har den stora glädjen att presentera den nya tidningen TASTE Magazine Scandinavia. I tidningen finns särskilda sidor för både Chaîne och Årets Unga Kock. Dock som alla läsare kan ta del av, vilket också är lite av idén bakom tidningen. Att med intressant innehåll och tillsammans med andra organisationer och föreningar bli lite av ett skyltfönster för vad som händer i det gastronomiska Sverige. Mer information finns i tidningen.

Till alla medlemmar i Chaîne skickar vi ut en länk med tidningen när den kommer. Planen är i dagsläget fyra gånger per år. Ni behöver alltså inte prenumerera, den kommer ändå. Vill man prenumerera gör det så klart ingenting. Det är dessutom kostnadsfritt. Inledningsvis är det en digital tidning. Sprid gärna tidningen till alla ni tror kan tänkas vara intresserade. Klicka på länken nedan för att komma till tidningen.

Ett tips är att om ni vill läsa den på mobilen eller en padda, att först ladda ner den som i formatet pdf. https://tastemagazine.se

Chaîne Revue

Chaînes internationella högkvarter i Paris ger också ut vårt internationella magasin. Den fokuserar på internationell gastronomi med fokus på våra medlemmar i olika länder. Har nyligen omarbetats med ny design till ett mycket bra resultat. Det ger en också idé om vad som händer runt om i världen. Tidningen ingår i medlemskapet och ges ut en gång per år. Man kan också ta del av tidningen via nätet på följande länk: Chaîne Revue 

Chaîne On-line News

Senaste nytt om Chaîne internationellt finns på vår nyhetssida Chaîne On-line News. Där finns allt från artiklar och reportage om event, gastronomi, personligheter till vinbloggar. Hela tiden kommer nytt material så återkommande besök rekommenderas varmt. Chaîne On-line News »