Samarbetspartner

Med våra samarbetspartners bygger tillsammans en stark framtid för så väl våra unga kockar som för tävlingen. Våra samarbetspartners är en förutsättning för att vi ska kunna genomföra tävlingen och skicka vår svenska vinnare till den internationella tävlingen. Tillsammans tar vi tävlingen ytterligare framåt och uppåt.

Vår ambition slutar inte vid den svenska tävlingen. Vi vill på detta sätt skapa bästa möjliga sätt kunna stötta och coacha våra vinnare inför deras deltagande i den internationella finalen varje år. För att ge dem möjligheten att hävda sig och visa upp svensk gastronomi. Tillsammans med våra samarbetspartners siktar vi även på att anordna världsfinalen i Sverige.

Utan samarbetspartners blir det ingen tävling. Ni är en förutsättning för tävlingens genomförande och med ett bra och positivt samarbete, där alla känner sig delaktiga och med en bra balans, kan vi ta oss hela vägen.

Vi har tagit fram tre nivåer för samarbetspartners, GuldPartner och SilverPartner och officiella sponsorer. Antalet platser för GuldPartner & SilverPartner har vi begränsat då vi värnar om att alla ska få tillbörligt utrymme.

Vill man utanför detta stötta tävlingen och våra unga kockar finns det också möjlighet att vara delaktig på en annan nivå.

image
image

GuldPartner

image

Ulriksdals Värdshus, i sin nuvarande byggnad, har funnits sedan 1868 då huset uppfördes på initiativ av Karl XV. Under årens lopp har värdshuset genomgått flera ombyggnationer. Det senaste tillskottet, ”Drottning Silvias Paviljong”, invigdes den 15 maj 1987 av Hennes Majestät Drottningen. Sedan 1868 har 11 olika krögare tagit hand om Ulriksdals Värdshus och marken omkring. År 2016 tog Svenska Brasserier över driften, verksamheten är primärt inriktad på julbord, konferens, fest och event. Ulriksdals Värdshus är en del av Svenska Brasserier. Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Aira, Sturehof, Sturehof Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Fenix, The Hills och Ulriksdals Värdshus.

image

För att kunna vara restaurangens bästa partner behöver vi agera som ledare inom hållbarhet och göra det enkelt för dig att göra hållbara val. www.martinservera.se

image

Sundqvist är en generalagent som förser svenska marknaden med köksredskap inom premiumsegmentet för att skapa matlagningsglädje för såväl proffskocken som hemmakocken. Sundqvists historia började 1963 idag har vi marknadens vassaste varumärken i vår portfölj och är Sveriges ledande experter på japanska knivar. Ända sedan starten har högsta kvalitet och största engagemang varit de centrala begreppen i verksamheten. Och så kommer det att förbli. www.sundqvist.se

Officiella sponsorer

image

Werners är en importör och restaurangleverantör som i nära relation med sina kunder jobbar med kvalitativa och unika livsmedel såsom tryffel, caviar, Valrhona choklad, desserter, kryddor, olja, vinäger och mycket mer. Verksamheten bygger på att med passion och innovation förmedla kunskap och inspiration inom gastronomi.